Mijn werkwijze

Ik geloof in de kracht van de verbinding tussen de therapeut en het kind. Ik besteed erg veel tijd en aandacht aan het eerste contact. Als het eerste contact goed is, er een verbinding of klik ontstaat dan heb je een goede basis om samen naar een einddoel te werken.

Wat betekent Fonky for kids?

Fonky for kids is voortgekomen uit de gedachte die voor mij het allerbelangrijkste is in mijn werk, namelijk de verbinding met een kind en de ouders. Dit is een soort rode draad binnen mijn werkwijze. Daarnaast maakt de praktijknaam ook de koppeling met mijn persoonlijke eigenschappen.

Ik zie verbinding als iets dat ontstaat tussen mensen als ze zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Het is een bepaalde klik of vonk die moet overslaan. Vanuit de verbinding ontstaat een sfeer waarin kinderen en ouders zich op hun gemak voelen. Vanuit die basis kun je samen aan doelen werken en kun je het onmogelijke mogelijk maken. Ik zeg altijd:

“It all starts with a spark” 💥

Mijn persoonlijke eigenschappen bleken de meeste overeenkomsten te hebben met de vuur-kwaliteiten namelijk: 

enthousiast, initiatiefrijk, moedig, gericht op vernieuwing, dynamisch, creatief, ondernemingsdrang, actief, spontaan, direct in communicatie, daadkrachtig en besluitvaardig.

Dus vanuit mijn ‘vurige’ persoonlijke eigenschappen en de vonk/verbinding die het allerbelangrijkste voor een goede samenwerking, is ‘Fonky for kids’ ontstaan. 


Tarieven / vergoedingen

Fonky for Kids kiest voor een hoge kwaliteit van zorg, tijd voor de cliënt en persoonlijk contact. Daarom werken wij contract-vrij. Contract-vrije kinderfysiotherapie wordt voor een heel groot deel vergoed. Soms wordt het zelfs volledig vergoed. Deze vergoeding is verschillend per zorgverzekeraar. Omdat wij contract-vrij werken betekent dit dat je eerst de factuur aan Fonky for Kids betaald en dat je zelf de kosten declareert bij uw zorgverzekeraar.


Vrijblijvend contact opnemen?

Contact